130430

Det här med att ha noll planer och sen få planer verkar va lite temat för veckan. Jag har aldrig tänkt tanken att man ska "fira" valborg. Men det är väl värt ett försök antar jag. Kan ju höra av mig om det inte är så kul så att vi alla vet det tills nästa år och då helt enkelt skippar den här lilla helgen.

Men det vore synd att ta ut förlusten i förskott. Skål, eller happy valborg. Jag vet inte. Jag är ju ny på det här? Fast jag har ju dock haft partybrallorna på mig hela dagen...


Tänk vad lite fika kan göra

Det var någon gång direkt efter studenten. Jag och Ida satt på fiket i Tranemo (believe it or not, det finns ert sådant) och hade väl drabbats av post studenten stress disorder eller något liknande. För vi ägnade oss nämligen åt ett av mina favoritintressen, att drömma. Vi drömde om att resa bort ett tag och drömmarna riktades ganska snabbt mot USA. Jag hade ju precis kommit hem från mina underbara månader i sunny California och ville inget hellre än att vara tillbaka. Speciellt eftersom jag vill minnas att det regnade den där fika-dagen. Vet ni vad, jag tror jag tänker go ahead och konstatera att det regnade den dagen. Lär ju ha oddsen på min sida om man säger så...

Vi lovade i villet fal oss själva att vi skulle åka iväg till USA ihop. Sen dess ändrades målet från västkusten till östkusten och så fort vi vaknar till liv efter midsommarhelgen drar vi iväg. Vi ska börja i Washington, upptäcka north Carolinas guldkorn för att sen ta oss upp till New York.

Åh vad jag har behövt ha något att längta till. Och nu har jag det, 55 dagar kvar!

Och eftersom jag sitter på bussen till jobbet tar jag till ett litet fusk i bloggvärlden. Säg hej till en Google-bild.


tidigt

Hej och godmorgon på er. Övervägde att ljuga och säga att jag precis vaknade men jag har legat vaken i en timma nu. Kollat igenom twitter och instagram flera gånger.. Men det gör inget för jag älskar morgnar. På helgerna bör väl tilläggas. Fast jag märker också att kreativiteten inte direkt flödar så här tidigt så jag tror jag sätter punkt här och letar upp lite frukost istället. Åh är inte frukost på helgen bland det godaste som finns? :)
 

Omgång fyra

Börjar bli rätt tjatigt det här med att immunförsvaret legat i botten sen lucia. Är inne på sjukdomsomgång nummer 4. Lever på glass, te och tv-serier. Önskar nästan att det vore helg så att man kunde vila med gitt samvete. Nu har jag istället ångest över allt jag bordet fixat.

Men nu ska jag sluta deppa. Jag har ju som sagt glass, te och tv-serier..


us