sarkastiskt

Härligt förresten att gå omkring och tro att jag skulle jobba 13-18 idag. Väcks kl 8 och får hoppa in 8-18.

Kärlek till 10-timmarspass!


STHLM

Nu befinner jag mig i Stockholm på äventyr med pappsen. Glömmer alltid av hur fin huvudstad vi har... Än så länge har vi bara hunnit käka men har nu dragit vidare för vårt mystiska uppdrag (haha).


22.25

Har suttit och skrattat högt åt hollywoodfruarna (pappas kommentar om programmet var "är det här Kunskapskanalen?") är jag nu helt slut och ska se till att imorgon blir en sån där skön och utvilad dag. En sån det brukar bli efter minst 8 timmars sömn. Jäklar, dem är härliga dem dagarna.

Imorgon väntar förresten en utflykt till Stockholm, om allt går som jag vill kommer jag komma därifrån lycklig!


nyttiga septembermål

Jag har tänkt hela sommaren att jag ska göra ett seriöst försök att bli av med mina sämre matvanor. Om man jämför med hur jag åt och tränade för ett halvår sen (godis varje dag och träning ingen dag) kan jag redan nu få ge mig en klapp på axeln och säga att jag bättrat mig. Men nu ska jag ta det steget längre och försöka skaffa mig vanor som inte bara kan kallas mindre ohälsosamma utan faktiskt nyttiga. 
 
Första målet är att klara september (möjligen med lite undantag för Londonresan...), men ett långsiktigt mål är att lära mig kontrollera mitt enorma sötsug.
 
Eftersom jag bara är hemma någon eller några dagar i veckan så kommer nog gymmet inte bli besökt sådär värst ofta men jag ska se till att gå dit någon gång varje vecka i alla fall. Annars ska jag ut och springa och gå i stort sett varje dag. Det blir inte så svårt eftersom jag redan gör det nästan varje morgon. 
NTC är dessutom en väldigt bra app för hemmaträning så den har jag börjat använda. Några gånger i veckan med den så kommer det här bli bra. Det kanske blir lite mer träningssnack än vanligt här men det står ni väl ut med?
 
Ska jag vara ärlig så tror jag inte träningen kommer bli problemet... det svåraste kommer definitvt vara att hålla mig ifrån allt vad socker heter. Nu snackar jag onödigt socker, i onödigt stora mängder. Inga överdrifter alltså. 
Får också passa på att be om ursäkt för kassa bilder. Vet inte riktigt varför de blev så dålig upplösning på dem...

frukost.

Testade något som heter superjuice imorse. Jag vet inte vad effekten av den kan tänkas vara men jag hör av mig om jag plötsligt får vingar, förmågan att andas under vatten eller liknande. Resten av min frukost var också rätt så väldigt god. Yoghurt med banan och linfrön och knäckebröd med kalkon och gurka. 
 
Så typiskt mig att haka på "dagens frukost" trenden snarare än dagens outfit. Haha jag och mat...

blått

Idag chillar jag omkring i fjolårets favorit. Min blå myströja. 
Och om ni undrar (vilket ni förmodligen inte gör) så står inte kategorin m&m för de små, men ljuvligt goda, godisarna utan helt enkelt för musik & mode. Kände att de kunde få dela en kategori. Mode är en grymt fult ord förresten, föredrar att bara kalla det kläder men det kändes lite fräsigt att de båda börjar på m. Det är de små sakerna i livet som gör den stora skillnaden. Något sånt i alla fall.
 

9

Hola!
Lever ni? Är ni fortfarande bakis? Eller har ni panik för att ni inte fått se vad jag åt till frukost? Yoghurt, äpple och kanel. Så nu när ordningen är återställd kan vi fortsätta.
 
Vet ni vad det bästa med att jobba helg är? Ingen söndagsångest. Min helg börjar nämligen nu. Och varar i tre dagar. Inget panikpluggande här inte. Att det redan är september är ju också värt att ta upp (nu känns det som att jag har en lista på ämnen som måste bockas av men det har jag inte). Det var ju inte längesen vi sprang omkring i eufori i våra vita klänningar som blev mer och mer champagnefärgade (haha) ju länge kvällen gick. Studenten vänner, det är den jag pratar om, minns tillbaka på. Ni som har studenten att se fram emot, ni har det allt bra ni.
 
Känner fortfarande ett litet rus bara av att se bilderna som duktiga duktiga Hilda tagit. 



jo tack.


temptation

Hade jag varit med i Biggest Loser hade jag förlorat deras "temptation-tävlingar" 9 gånger av 10. Värst är på jobbet. Under frukosten. Där jag befinner mig just nu. Ett hav av nybakt bröd och bullar, färska pålägg och en kaffemaskin med världens godaste varm choklad.

Det brukar sluta såhär...


us