typisk fredag

Fredagskvällar som denna måste jag erkänna att det här med att bo själv 10 mil från alla vänner inte är ultimat. Speciellt inte när det är perfekt sitta på altanen och dricka vin som vuxna-känsla i luften. Till och med en boråsrunda med Viskan och utgång lockar. Några helger till så drar jag mig hemåt.

Tills dess tänker jag återgå till mitt fredagsmys med film och mjölk.


när jag inte hänger här

http://instagr.am/p/O_QTBOgd14/


torsdag

Har landat i Varberg för veckans omgång av jobb. Att det då gick från ösregn (hemma) till sol (varberg) gjorde dagen rejält mycket lättare. Förr den som undrar vad jag gör kan jag meddela att jag steker champinjoner. Mer spännande än så är inte min torsdag.
Lite altanchill har jag dock hunnit med. Kunde inte heller motstå de fina colabrukarna så det blev mitt sällskap. Inte världens nyttigaste mellanmål men jag njöt av kemikalierna ändå.

ingen silverbricka

Kände inte heller att jag hade något roligt att göra frukost av idag. Får återuppliva gröten imorgon tror jag. Testade dessutom efterrätt till frukosten, banan och kokos. Barnsligt gott det där alltså...

mobilen

Det är det första jag ser när jag vaknar. Riktigt illa egentligen. Speciellt eftersom jag nyss konstaterade att det är den som ger mig sömnproblem. Jag lovade mig själv att inte bli så beroende av den och jag har väl inte helt trillat dit än (eller så lever jag bara i förnekelse). Hur som helst ska en bättring utlovas här och nu. Ingen mer mobil som sovkompis. 

hungrig

Om ni har någon form av intresse för modellyrket, modebranschen, ätstörningar eller bara allmänt om kost, träning och näringintag kommer ni gilla den.
Den är skriven av en modell som blev upptäckt som 12-åring men tillsagd att banta ner sig 30 kilo. Hon gjorde så och fick samtidigt anorexia. Fick till sist nog av de sjuka idealen och blev då istället amerikas bäst betalda plus-size modell. 
Jag har inte läst klart den men åh vad bra den är. 
 
Och fråga mig inte varför hälften av alla bilder är tagna i sängen. Jag hänger en del där, kameran ligger precis bredvid. Det är helt enkelt rätt lämpligt.
 

svett och tårar

Det är underskattat hur mycket man kan få gjort under lediga dagar. Då menar jag inte bara nyttiga saker så som tvätta kläder (vilket jag i och för sig har hunnit med) utan mer njutningfyllda saker också. Satt och lipade som en galning till Biggest Loser till exempel. Finns det något som får mig att gråta så är det tjockisar som svettas - makes sense... 

klick klick

Ny blogg innebär att ni som tidigare följde bloggen med bloglovin genom ett litet knapptryck kan fortsätta följa den nya. Klicka bara på länken så ska vi se att det löser sig!
 
Följ min blogg med Bloglovin
 
Rejält cheesy men vi blir glada för knapptryck. 

inte mycket variation

Det finns vissa som älskar mode, andra som älskar inredning. Jag älskar mat. Kanske inte nödvändigtvis att laga maten eftersom mina kulinariska kunskaper är... låt oss kassa dem begränsade. Men att planera, lägga upp, fota och äta, det kan jag. 
 
Då frukost inte kräver så mycket tillagning (för det mesta) är det helt klart bästa målet för dagen. Och därför blir det en del frukostbilder. 

9gag ger mig sömnproblem

Har haft sjukt svårt att somna den senaste veckan. Förmodligen beror det till stor del på att jag har svårt att lägga ifrån mig mobilen och bläddrar igenom 700 sidor av 9GAG (men seriöst, när man hittar guldkornen är det ju nästan värt det, hysteriskt roligt). Men nu tänker jag göra ett tappert försök.

Godnatt.


borås och regn går hand i hand

 


Tog en av de blåa bussarna in Borås och välkomnades (självklart) av lite regn. Led inte så mycket av det dock då jag hade ett paraply och en väntande vän. I sann Boråsanda spenderades några timmar på Viskan. Kändes som om det var sista uteserveringshänget för i år. Bilderna då? Ja dem symboliserar helt enkelt Borås och mig. I min uniform skulle man kunna kalla det då jag nog går klädd såhär 300 dagar om året. 
 
Den sista slänger jag in som en liten icebreaker för att sedan kunna berätta att jag och Jenny halvt spontant bokade en Londonresa igår. Känns framför allt kul att ha något att se fram emot i höst när charkdisken på Coop känns lite extra kylig... 
 

amerikanskt

Kör amerikanskt tema inför min dejt med Sabina. 

morgonmat

yoghurt med frusna hallon och banan, lime-te och knäckebröd med ost och gurka.
och just det ja, silverbrickan kom fram igen, lyx!
 

förra årets augusti

 
Eftersom jag är lite pedantisk av mig ligger alla mina bilder väl sorterade i mappar med namn från den månad bilderna togs. Därför är det ganska lätt att gå tillbaka och se vad jag hade för mig förra gången det var augusti. Nämligen chillade utan byxor framför datorn, tittade på regnet och gav dessutom blommor en chans, observerade med sorg hur otroligt tunt mitt hår hade blivit, hade kräftskiva med mina bästa vänner, och köpte mig slutligen ett gymkort.
 
På något sätt känns det som att detta årets augusti var mindre produktivt. Får väl helt enkelt se till att september blir något jag kan minnas 2013...

hur hallon och juice förgyllde min eftermiddag

Smoothies må vara ett av de mest mainstreamade dryckerna i vårt wellness-tokiga land men jäklar va gott det är. Den jag gjorde nyss består endast av frusna hallon, is och tropisk juice. Hej njutning!


hej.

Man kan tycka att en mer genomtänkt hälsningsfras borde användas för att symbolisera att denna nystart är något storartat. Men sanningen är att jag inte direkt satsar på storartat denna gången. Jag insåg bara att jag saknar att ha någonstans att uttrycka mig. När jag inte längre spenderar mina dagar i skolan omgiven av människor jag nu saknar antar jag att jag känner mig lite...ensam. 
 
Att återuppta min gamla blogg kändes inte så lockande då arkivet bestod av bilder på Zac Efron och långa diskussioner om Center eller Plopp egentligen är godast. Vad jag menar är att de sakerna kanske inte utgör mina största prioriteringar längre (jag insåg att plopp var godast). 
 
Så istället säger jag hej och välkomna till mitt nya krypin. Utan att lova för mycket kommer det säkert dyka upp en del om mig, om mat, om träning, om vänner och festligheter, om vad jag har på mig och andra ytliga och mindre ytliga ting.
 
så nu återstår bara att jag och en av de tidigare nämnda och saknade människorna hälsar peace out och en puss till nystarter ♥
 

us