Varför testa något nytt?

Fram tills för ca 10 minuter sen hade vi ingenstans att bo de sista tre nätterna i new york. Så vi såg till att boka det nu. Anledningen till att vi inte bokat innan lät väl ungefär "vi vet ju inte om hotellet är bra så dumt att boka alla nätter på samma ställe". Nu när vi då skulle boka kollade vi därför på massa andra hotell i närheten och bestämde oss till sist för att välja det som verkade bäst (konstigt va?...).

Det var bara det att det var samma hotell som vi redan bokat några nätter på. Dem kommer väl tro att vi är läckert dumma i huvudet som bokar exakt samma. Eller exakt samma är det faktiskt inte. Vi lyxade till det och bokade ett rum med dubbelsäng och eget badrum.

Så att testa något nytt kanske inte stod högst på önskelistan trots allt. Speciellt inte för Ida. Vi fick nämligen äran (haha) att välja vilka frukostkomponenter som skulle inhandlas och Idas standardsvar va "det vi köpte förra gången?".

Ja, varför testa något nytt när det gamla funkar alldeles utmärkt :)

Förstår att ni uppskattar alla charmiga bilder så här kommer några till. Och om ni undrar varför vi ser ut som vi gör, vi försöker illustrera att vi inte fattade reglerna i baseball...


Kommentarer.
» a

FAN VAD BRA NI VERKAR HA DET DÅ!! :D

2013-07-01 // 17:53:09

kom mitt namn inte med? I äkta "-A" stil

2013-07-01 // 17:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback